WIJ LEVEREN KWALITEIT

Onze kwaliteiten liggen in het kunststofafval management. Wij kunnen de verzorging van uw kunststof afval geheel of gedeeltelijk op ons nemen. Wij geven altijd een eerlijk en economisch verantwoord advies. Op basis van deze instelling hebben wij ons ontwikkeld tot een goede en betrouwbare partner. Om de kwaliteit hoog te houden zijn er wet- en regelgeving, en dienen afvalinzamelaars meerdere vergunningen te hebben. Wij als Plastic Recycling Prudon BV zijn in het bezit van alle benodigde vergunningen.

Plastic Recycling Prudon BV is een modern bedrijf dat garant staat voor hoogwaardige verwerking van kunststof afval. Wij beschikken hiervoor over alle benodigde certificeringen, waaronder:

 

Plastic Recycling Prudon BV is partner van MVO Nederland; Samen veranderen. Als partner zijn wij onderdeel van een groeiend netwerk van ruim 2.000 bedrijven en andere organisaties. Zij werken allemaal aan een duurzamer bedrijfsleven. Of het nu gaat om energiebesparing, hergebruik van grondstoffen of de inzetbaarheid van mensen met een arbeidsbeperking, elke partner levert een bijdrage.