Een duurzame oplossing voor uw afval?

Wij verzorgen complete kunststof afvalstromen voor vele grote en middelgrote bedrijven in Europa. Wij geven altijd een eerlijk en economisch verantwoord advies. Wij streven naar een zo duurzaam mogelijke verzorging. Wij hebben alle benodigde vergunningen en certificaten voor het verzorgen van uw complete kunststof afvalmanagement.

 

 

Alle materialen worden bij ons verwerkt tot een nieuwe grondstof. Door hergebruik bespaar je grondstoffen uit, en komen er minder schadelijke stoffen vrij in het milieu.

In- en verkoop kunststof

Plastic Recycling Prudon BV is uw partner op het gebied van kunststof afval inzameling. Plastic scheiden van uw gewone afval kan het recyclingproces vereenvoudigen. Het proces verloopt daardoor vlotter en efficiënter. Uw gebruikte plastic vormt de grondstof voor nieuwe producten.

Door de jaren heen werken wij wereldwijd met meerdere afnemers en kunnen wij vrijwel alle soorten plastic voor u inzamelen.

Bent u op zoek naar een kunststof afvalverwerker, wilt u zekerheid en een eerlijk advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct contact opnemen

In- en verkoop kunststof

Er zijn veel verschillende vormen en soorten kunststoffen. Wij zamelen vrijwel alle soorten kunststof in. Hieronder volgen de meest voorkomende soorten.